ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξέδωσε λάθος αριθμό κρουσμάτων ο ΕΟΔΥ - 381 οι διασωληνωμένοι, 15 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξέδωσε λάθος αριθμό κρουσμάτων ο ΕΟΔΥ - 381 οι διασωληνωμένοι, 15 θάνατοι

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει λάθος στοιχεία για τα κρούσματα - Υποχρεώθηκε να κατεβάσει την αναρτημένη έκθεση και να δημοσιοποιήσει λίγα λεπτά αργότερα τα νέα δεδομένα.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τις τελευταίες 24 ώρες είναι 890, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 412.420
(ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 39 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.604 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.81 (95%Crl: 0.17 - 1.55)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE