Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή των Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή των Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε περιοχή των Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρεται πως «η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα γύρω στις 11.00 το πρωί στην περιοχή του πράσινου σημείου της Κοινότητας Λευκάρων. Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στη 1.00 το μεσημέρι».

Σημειώνεται ότι «στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα».

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE