Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Υπάρχει ανθρωπιά - Αλλοδαπός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στον Κύπριο ιδιοκτήτη του που το έψαχνε

Δεν είναι ίδιοι λέμε... όταν κάποιος μας θίξει ή θίξει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Γιατί όμως εμείς στιγματίζουμε κάτι που είναι διαφορετικό απο εμάς, ως το "απόλυτο" κακό;

Μετανάστες, αλλοδαποί , οτιδήποτε είναι διαφορετικό συνήθως το ταυτίζουμε με παρανομία, απατεωνία , έγκλημα.

Μια ανάρτηση μιας Κύπριας στα social media, έρχεται να θυμίσει πως η ανθρωπιά υπάρχει και δεν παίζει ρόλο ούτε το χρώμα , ούτε η καταγωγή, ούτε το φύλο ούτε η φυλή. 

Για την ιστορία , ένας Κύπριος νεαρός έχασε το πορτοφόλι του , όταν το αντιλήφθηκε ήταν η ώρα του κέρφιου. Η Αστυνομία προέτρεψε τον Κύπριο να κάνει την καταγγελία την επόμενη μέρα, και να μην πάει να ψάξει το πορτοφόλι του αλλιώς θα είχε πρόστιμο 300 ευρώ.

Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα τηλέφωνο απο ένα άτομο το οποίο βρήκε το πορτοφόλι του. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι ο νεαρός ήταν Ινδός. 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE