ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Sneaker10 : Το New Entry στο Nicosia Mall

Sneaker10 : Το New Entry στο Nicosia Mall

Ο νέος προορισμός των Sneaker Fans με 10.000 επιλογές σε Sneaker & Apparel από Iconic Brands, ανοίγει τις πόρτες του στο Nicosia Mall στις 10 Ιουνίου.

Το νέο κατάστημα Sneaker10 στο Nicosia Mall αποτελεί τον απόλυτο πειρασμό που δε θα μπορέσει να αντισταθεί ο κάθε sneakerhead και φέρνει την τελευταία τάση της Urban Μόδας μέσα από την συνεχώς ανανεωμένη συλλογή και τα exclusive κομμάτια από 60+ Iconic Brands, όπως Nike, Jordan, adidas originals, New Balance, Vans, κ.ά.
Για όσους δεν έχουν δει από κοντά ένα κατάστημα Sneaker10, με την πρώτη ματιά θα καταλάβουν ότι δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη κατάστημα με sneakers αλλά για ένα παράδεισο 300 τ.μ. με τα πιο "φρέσκα" Sneakers και τις ποιο “ψαγμένες” συλλογές.
Εκεί, οι retro lovers θα ανακαλύψουν το άλλο τους μισό μέσα από μοναδικά limited edition Jordan κομμάτια αλλά και τις πιο hot blast-from-the-past επιλογές. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για βιώσιμα προϊόντα, ψάξτε για ρούχα και παπούτσια που φέρουν το BADGE βιωσιμότητας και κάντε το δικό σας sustainability statement.
Το Κατάστημα Sneaker10 στο Nicosia Mall, αποτελεί τον πειρασμό που δε θα μπορέσει να αντισταθεί ο κάθε sneakerhead και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις.

#Sneaker10 #SneakerDeka @Sneaker10CY

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top