Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Κατάληψη κτιρίου στην Λεμεσό – Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σε παράνομη είσοδο στο κτίριο της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου.

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα του κτιρίου, στο οποίο αυτή την ώρα υπάρχει κατάληψη από τα μέλη του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις μετά από πληροφορία για την κατάληψη.

Υπενθυμίζουμε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο με απόφαση του θα παραχωρούσε το κτίριο στον Δήμο Αμμοχώστου.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που μέλη εισχωρούν στο κτίριο:

Μάλιστα ο Δήμος προχώρησε και σε ανακοίνωση τύπου σχετικά με το θέμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE