Άνδρας καθόταν στο όχημα του σε παρκινγκ στη Λευκωσία και έζησε ταινία τρόμου – Σύλληψη 39χρονου για άγρια επίθεση

Άνδρας καθόταν στο όχημα του σε παρκινγκ στη Λευκωσία και έζησε ταινία τρόμου – Σύλληψη 39χρονου για άγρια επίθεση

Στη σύλληψη 39χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, κλοπής οχήματος και εμπρησμού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 7 Ιουνίου 2021, στη Λευκωσία.

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του στη βάση μαρτυρίας, που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, από 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας, ενώ βρισκόταν εντός του σταθμευμένου οχήματός του, σε ανοιχτό χώρο στον Στρόβολο, τον πλησίασε πεζός άνδρας, ο οποίος αφού τον γρονθοκόπησε, του έκλεψε το πορτοφόλι του και τράπηκε σε φυγή.

Ο 30χρονος ακολούθησε τον άγνωστο, με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί ξανά εναντίον του. Ακολούθως, ο άγνωστος φέρεται να διέφυγε από τη σκηνή, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του παραπονούμενου.

Γύρω στις 10μ.μ. το αυτοκίνητο του παραπονούμενου εντοπίστηκε να καίγεται σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο εσωτερικό του μέρος. Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE