Άλλα δύο μαθήματα δίνονται σήμερα στο πλαίσιο των Παγκύπριων Εξετάσεων

Άλλα δύο μαθήματα δίνονται σήμερα στο πλαίσιο των Παγκύπριων Εξετάσεων

Άλλα δύο μαθήματα δίνονται σήμερα, στο πλαίσιο των Παγκύπριων Εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στα εξεταζόμενα μαθήματα των Γαλλικών και το Ελεύθερο - Προοπτικό Σχέδιο .

Αύριο Πέμπτη, 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στα μαθήματα: Φυσική, Αρχαία Ελληνικά, Οικιακή Οικονομία.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, στη Φυσική αναμένεται να παρακαθίσουν 2.453 υποψήφιοι, στα Αρχαία Ελληνικά 454 και στην Οικιακή Οικονομία 494.

Την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, δε θα διεξαχθεί κανένα εξεταστικό μάθημα, λόγω σχολικής αργίας.

Το Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2.388 υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στα Μαθηματικά Κοινού Κορμού.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου, με τα εξεταζόμενα μαθήματα: Ιστορία, Πληροφορική, Αγγλικά 4ωρο Τεχνικών Σχολών, Φυσική 4ωρο Τεχνικών Σχολών .

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, στην Ιστορία θα παρακαθίσουν 1.163, στην Πληροφορική 791, στα Αγγλικά 4ωρο Τεχνικών Σχολών 596.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE