Στεφάνου: Συνεχίζουν την Τετάρτη επαφές με αντιπολίτευση, στο τραπέζι η υποψηφιότητα Α. Κυπριανού

Στεφάνου: Συνεχίζουν την Τετάρτη επαφές με αντιπολίτευση, στο τραπέζι η υποψηφιότητα Α. Κυπριανού

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει και αύριο Τετάρτη τις επαφές του με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα δει πώς διαμορφώνεται το πεδίο και θα πάρει τις αποφάσεις του για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής μάλλον την Πέμπτη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως "στις συναντήσεις πάμε και οι επαφές γίνονται χωρίς να αποκλείουμε κανένα και χωρίς να προκρίνουμε κανένα. Είναι και η υποψηφιότητα του Άντρου Κυπριανού στο τραπέζι, που είναι ο ηγέτης του κόμματός μας, αλλά πάμε με ανοικτή ατζέντα", πρόσθεσε.

Ο κ. Στεφάνου είπε πως κατά τη σημερινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η συζήτηση που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, που αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εκλογών και την επόμενη μέρα, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, που θα γίνει από τις 2 μέχρι τις 4 του Ιούλη.

Για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής επεσήμανε πως αύριο θα συνεχίσουν τις επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. "Ανάλογα με τις επαφές και την εξέλιξή τους, θα ληφθεί και η απόφαση, μάλλον την Πέμπτη το πρωί. Θα εξαρτηθεί πώς κινούνται τα πράγματα", επεσήμανε. Πρόσθεσε πως η απόφαση θα ληφθεί σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.
 
Ο κ. Στεφάνου είπε πως ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, θα έχει συνάντηση αύριο με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και πως επαφές γίνονται και τηλεφωνικώς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE