Επίσημα και Νικόλας στη μαχη για την Προεδρία

Επίσημα και Νικόλας στη μαχη για την Προεδρία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΗΚΟ, ανάφέρει οτι «το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο συνήλθε σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, κατέληξε ομόφωνα στην απόφαση διεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο».

«Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε ομόφωνα τη Γραμματεία, όπως συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα για την εξασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE