Επίσημα και Νικόλας στη μαχη για την Προεδρία

Επίσημα και Νικόλας στη μαχη για την Προεδρία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΗΚΟ, ανάφέρει οτι «το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο συνήλθε σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, κατέληξε ομόφωνα στην απόφαση διεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο».

«Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε ομόφωνα τη Γραμματεία, όπως συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα για την εξασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE