Ο κατοχικός στρατός αλλάζει τις ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Ο κατοχικός στρατός αλλάζει τις ώρες επίσκεψης στο Βαρώσι

Με ανακοίνωση της «διοίκησης» των «δυνάμεων ασφαλείας» αλλάζουν οι ώρες πρόσβασης στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, οι ώρες επίσκεψης γίνονται από τις 8 Ιουνίου – σήμερα δηλαδή – από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι μέρος του Βαρωσιού άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου 2020 και οι ώρες πρόσβασης μέχρι χθες ήταν 8.00 το πρωί με 5.00 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση των «δυνάμεων ασφαλείας» αναφέρεται ότι οι κανόνες θα συνεχίσουν να αξιολογούνται στο πλαίσιο των αναγκών και της συμμόρφωσης με αυτούς.

Στο μεταξύ, η Χαλκίν Σεσί αναμεταδίδει το ρεπορτάζ του ΚΥΠΕ που δημοσιεύθηκε στον ε/κ Τύπο για τις αλλαγές και την υφιστάμενη κατάσταση στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Η τ/κ εφημερίδα διερωτάται εάν θα ανοίξουν προς χρήση και νέα μέρη στο Βαρώσι κάνοντας ειδική μνεία για την παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.