Η απόφαση του Δικαστηρίου για τους τρεις μετά την επίθεση στο Γραφείο Κοιν. Υπηρεσιών – Ξέσπασαν σε κλάματα

Η απόφαση του Δικαστηρίου για  τους τρεις μετά την επίθεση στο Γραφείο Κοιν. Υπηρεσιών – Ξέσπασαν σε κλάματα

Άκουσαν την ποινή τους οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών στα Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών στον 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση μπούκαρε στο Γραφείο και προκάλεσε ζημιές σπάζοντας πόρτες, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ φώναζε και τρομοκρατούσε τους υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν κλειστεί σε γραφεία για να μην τους επιτεθεί. Λειτουργός μίλησε στο ThemaOnline, αναφέροντας τον τρόμο που έζησαν εκείνη τη στιγμή. 

Ποινή φυλάκισης 15 ημερών επιβλήθηκε και στους άλλους δύο συλληφθέντες, ηλικιών 25 και 36 ετών, οι οποίοι προκαλούσαν οχλαγωγία, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας.

Με το άκουσμα της ποινής τους οι τρεις συλληφθέντες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ οδηγήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές.

Να σημειώσουμε ότι και οι τρεις παραδέχθηκαν τις κατηγορίες που τους προσάπτονται ενώ ανάφεραν πως το έκαναν γιατί χρειάζονταν το επίδομα τους σε μετρητά έτσι ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE