Ποιους αχάριστους λυπάται η Κύπρια παρουσιάστρια και τι μάθημα δηλώνει ότι πήρε;

Ποιους αχάριστους λυπάται η Κύπρια παρουσιάστρια και τι μάθημα δηλώνει ότι πήρε;

Ομολογουμένως τα χτυπήματα στον επαγγελματικό χώρο δεν ήταν λίγα για την παρουσιάστρια, η οποία αν και τα πάει αρκετά καλά με την εκπομπή της και φαίνεται να ανανεώνεται και για την ερχόμενη σεζόν το συμβόλαιο της με το κανάλι της, εντούτοις ο θόρυβος από τον πόλεμο που προέρχεται από πρώην συνεργάτες της δεν λέει να κοπάσει.

Πηγές αναφέρουν ότι αν και η Γιώτα Κουφαλίδου άφησε πίσω της τις παρεξηγήσεις που έγιναν με πρώην συνεργάτες της εκπομπής της, εντούτοις το κουτσομπολιό συνεχίζεται σε κάποιους κύκλους, αφού συχνά, πυκνά έρχονται στ’ αυτιά της διάφορα, που επιχειρούν να πλήξουν το προφίλ της ως επαγγελματίας.

Η ίδια επέλεξε να ρίξει τα καρφιά της με ψυχραιμία, εκφράζοντας τη λύπη της για την αχαριστία κάποιων ανθρώπων, μέσα από δημοσίευση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Δείτε τι έγραψε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE