'Ντου' της Αστυνομίας σε καφενείο στην Πάφο - Δυο πρόσωπα παραβίαζαν το διάταγμα

'Ντου' της Αστυνομίας σε καφενείο στην Πάφο - Δυο πρόσωπα παραβίαζαν το διάταγμα

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε καφενείο στην Πάφο.

Κατά την επιχείρηση, εντός του καφενείου εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα, δύο εκ των οποίων παραβίαζαν το διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσως Νόμου (χωρίς τεστ σε ισχύ για εσωτερικό χώρο), με αποτέλεσμα να καταγγελθούν.

Επίσης, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι εναντίον δύο εκ των θαμώνων, εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και έγινε διευθέτηση είσπραξής τους.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού, καθώς επίσης και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν 104 τραπουλόχαρτα και 53 φίσιες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE