Κωστένογλου για το φιλικό με Ουκρανία: «Υπάρχει μια ανησυχία ως προς την κόπωση, αλλά…» – Τι είπε ο Χριστοφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωστένογλου για το φιλικό με Ουκρανία: «Υπάρχει μια ανησυχία ως προς την κόπωση, αλλά…» – Τι είπε ο Χριστοφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις για φιλικό της Εθνικής μας με την Ουκρανία στο Χάρκοβο παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κωστένογλου.

«Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια μας, σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορο, τεχνικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE