Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που έσβησε στην άσφαλτο στην Λάρνακα

52χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η πεζή που παρασύρθηκε στον αυτοκινητόδρομο χθες ενω περπατούσε με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς.

Να υπενθυμήσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 65χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και σε νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE