H γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς πόδια, αλλά στο γάμο της περπάτησε -BINTEO

H γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς πόδια, αλλά στο γάμο της περπάτησε -BINTEO

27χρονη νύφη η οποία γεννήθηκε χωρίς πόδια βρίσκει τη δύναμη για να «περπατήσει» με θάρρος στο κόκκινο χαλί της εκκλησίας, τη μέρα του γάμου της! 

Αρχικά, η Ρόζι Μπαμπόρ σκόπευε να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει δίπλα στον γαμπρό, που την περίμενε στην εκκλησία της πόλης Τσεμπού, στις Φιλιππίνες, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Η νεαρή νύφη ήθελε να ζήσει την εμπειρία όπως κάθε άλλη γυναίκα. Έτσι την ημέρα του γάμου της στις 5 Οκτώβρη, αποφάσισε να κατέβει από την αναπηρική πολυθρόνα και να φτάσει με μέχρι τον άντρα της τον Μάριο Πέρεζ, χρησιμοποιώντας τους γοφούς της και το δεξί της χέρι, ενώ στο αριστερό κρατούσε τη γαμήλια ανθοδέσμη.

«Ήθελα τα πάντα να είναι τέλεια για τον γάμο μου, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να περπατήσω μόνη μου το κόκκινο χαλί χωρίς καρότσι. Ξεπερνώντας αυτή τη μικρή δυσκολία, αυτή η ειδική μέρα έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή για μένα» είπε η Ρόζι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE