Σάκης Ρουβάς: «Με απειλούσαν να μην πάω, με περίμεναν με ξυράφια»

Σάκης Ρουβάς: «Με απειλούσαν να μην πάω, με περίμεναν με ξυράφια»

Για τη σχέση του με τις… Ρουβίτσες κλήθηκε να απαντήσει ο Σάκης Ρουβάς στο Ενώπιος Ενωπίω και αναφέρθηκε σε ένα φεστιβάλ που τραγούδησε πίσω στο μακρινό 1991, όπου τα κορίτσια τον αποθέωναν και τα αγόρια του πετούσαν πέτρες.

«Άρχισαν κάποια αγόρια να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε επίσης: «Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE