Νεκρός στρατιωτικός στη Λευκωσία: Έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα

Νεκρός στρατιωτικός στη Λευκωσία: Έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κωνσταντίνος Πασχαλίδης 43 ετών από την Ελλάδα, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο άτυχος άνδρας ανέβηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας επί της λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά, όπου διέμενε για να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης. Σύμφωνα με την αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, ύψους 23 μέτρων.  

Ο 43χρονος στρατιωτικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

«Όταν τα υποψήφια κράτη ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους ανταποκρίνεται και η ΕΕ, και αυτό ισχύει και για την Τουρκία που είναι υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE