Όλο και μειόνονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Όλο και μειόνονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε 4 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το Σάββατο, η Αστυνομία διενήργησε 3.387 ελέγχους παγκύπρια.

Οι 3 καταγγελίες αφορούσαν διακίνηση κατά τη διάρκεια απαγόρευσης της κυκλοφορίας και η τέταρτη μη χρήση μάσκας σε όχημα.

Όσον αφορά τους ελέγχους, διενεργήθηκαν 323 στη Λευκωσία χωρίς καταγγελίες, 989 στη Λεμεσό με δύο καταγγελίες, 626 στη Λάρνακα χωρίς καταγγελίες, 315 στην Πάφο, 531 στην Αμμόχωστο οπού υπήρξαν δύο καταγγελίες,77 στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες, ενώ το Τμήμα Τροχαίας 328 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE