LIFESTYLE

Survivor: Ο James αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο της αποχώρησής του - Ο ρόλος του Λιανού!

Survivor: Ο James αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο της αποχώρησής του - Ο ρόλος του Λιανού!

Η αλήθεια είναι ότι ο James Καφετζής με την οικειοθελή αποχώρησή του μας είχε αφήσει άφωνους μιας και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη από έναν παίκτη φαβορί.

Ο ίδιος όχι μόνο το έκανε αλλά από την αρχή έδειξε τη δυσαρέσκειά του για κάποιες αποφάσεις της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης που δεν τον έβρισκαν σύμφωνο.

Αρκετό καιρό μετά από το τέλος της "θητείας" του στο παιχνίδι, ο νεαρός Ροδίτης σε συνέντευξή του παραδέχεται τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε σε μία τέτοια απόφαση, εμπλέκοντας στα λεγόμενά του και τον παρουσιαστή του Survivor Γιώργο Λιανό. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Πότε ξεκίνησες να καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος έξω σε στηρίζει;

Όταν έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός. Ξέραμε ότι έχει μια στήριξη εξαιτίας της μητριάς του (σ.σ. Νάνσυς Ζαμπέτογλου) και του πατέρα του που είναι γνωστός μπασκετμπολίστας. Φεύγει, λοιπόν και παθαίνουν όλοι σοκ.

Παρ’ όλα αυτά, λίγες μέρες μετά, αποχώρησες οικειοθελώς. Το γεγονός ότι το κοινό σε στήριξε έναντι του Γαλακτερού δεν σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις μετά την ανακοίνωση της παράτασης;

Είναι και το ηθικό κομμάτι. Άντεξα πέντε μήνες. Να αντέξω ακόμα δύο; Με το ίδιο σκεπτικό να αντέξω μετά και άλλους δύο; Δηλαδή, όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μην ξεχνάς ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ούτε ριάλιτι μαγειρικής, ούτε μας κάνουν βόλτες στο δάσος. Το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες το θεωρώ υπερβολικό.

Ισχύουν οι φήμες πως είχες εκφράσει ξανά επιθυμία να φύγεις, αλλά δεν το έκανες;

Ισχύει. Συνέβη κάτι «ενδοπαραγωγικό» που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό, όλοι έκαναν πίσω και έμεινα μόνο εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Αυτός που μας κράτησε τότε ήταν ο Γιώργος Λιανός. Τα βρίσκαμε πολύ μαζί του και τον είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση.

Βγαίνοντας και παρακολουθώντας όσα έχουν ειπωθεί, τι ήταν αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο;

Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι βγαίνουν όλοι τώρα στις πρωινές εκπομπές και λένε ότι μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ο πραγματικός εαυτός τους. Διαφωνώ με αυτά. Όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Για παράδειγμα, όπως είχε πει ο Παππάς: «Δεν με ευνόησαν τα μοντάζ». Δεν τον έβαλε το μοντάζ να αποκαλέσει την Άννα Μαρία «καρκίνωμα» ή εμένα «σαθρό μυαλό» και «σάπια τομάτα».

Πηγή: ΟΚ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top