ΚΟΣΜΟΣ

Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Τραμπ για δύο χρόνια

Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Τραμπ για δύο χρόνια

Μπλόκο στον λογαριασμό του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για δύο χρόνια ανακοίνωσε, σήμερα Παρασκευή το Facebook.

Ο λογαριασμός του πρώην Αμερικανού προέδρου στο Facebook είναι μπλοκαρισμένος από τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο λογαριασμός θα παραμείνει μπλοκαρισμένος μέχρι τον Ιανουάριο του 2023. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο λογαριασμός θα επιστρέψει «εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Όπως αναφέρεται, με το πέρας των δύο ετών, η εταιρεία θα επανεξετάσει την υπόθεση για να κρίνει αν θα επιτραπει εκ νέου η είσοδος του Ντόναλντ Τραμπ στο προφίλ του, με κριτήριο τη δημόσια ασφάλεια.

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που επιτραπεί η είσοδος στο κοινωνικό δίκτυο, ο Τραμπ θα βρίσκεται υπό διαρκή έλεγχο για να μην παραβιάσει τους κανονισμούς λειτουργίας της εταιρείας. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκλείστηκε από τα κοινωνικα δίκτυα μετά τις βίαιες ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, ενώ κατηγορείται για τις επαναλαμβανόμενες, αβάσιμες καταγγελίες του περί εκλογικής νοθείας.

Ο Τραμπ καταγγέλλει «προσβολή» των 75 εκατ. ψηφοφόρων του

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα μια «προσβολή» προς τα «75 εκατομμύρια» των Αμερικανών, που τον ψήφισαν το 2020, μετά την ανακοίνωση της αναστολής των λογαριασμών του στο Facebook για 2 χρόνια.

«Η απόφαση του Facebook είναι μια προσβολή» προς τους «75 εκατομμύρια ανθρώπους που μας ψήφισαν το 2020», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα δελτίο τύπου, προσθέτοντας πως στον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να τη γλυτώνει με τέτοια λογοκρισία και τέτοια φίμωση». «Στο τέλος, θα κερδίσουμε. Η χώρα μας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί αυτές τις καταχρήσεις!», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top