Ε/κ και Τ/κ γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στη Λήδρας

Ε/κ και Τ/κ γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στη Λήδρας

Αρκετές δεκάδες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι βρέθηκαν την Παρασκευή σε μια συμβολική διέλευση του οδοφράγματος στην οδό Λήδρας στη νεκρή ζώνη, όπου γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

Κατά την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Δικοινοτική Πρωτοβουλία Ειρήνης Ενωμένη Κύπρος - United Cyprus, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι περπάτησαν από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Büyük Han, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία, με μουσική και τραγούδια.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν και κυπριακά τραγούδια, όπως η «Βασιλιτζιά» και η «Τυλλιρκώτισσα».

Επίσης, χόρεψαν για να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους, μετά από 15 μήνες.

Στο οδόφραγμα παρατηρήθηκε για λίγη ώρα συνωστισμός, χωρίς ωστόσο να προκύψει πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE