Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Στις 8.30 το πρωί το άσπρο φορτηγό του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας πέρασε από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και παρέδωσε στους Τ/κ 5.000 δόσεις AstraZeneca, με την συνήθη διαδικασία μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία.

 
Στην παράδοση των δόσεων παρούσα ήταν και αξιωματούχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ, ο ε/κ επικεφαλής της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, αναμένεται η επιβεβαίωση από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας κι άλλης ποσότητας, μεγαλύτερης, που θα δοθεί στους Τ/κ το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE