Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Στις 8.30 το πρωί το άσπρο φορτηγό του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας πέρασε από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και παρέδωσε στους Τ/κ 5.000 δόσεις AstraZeneca, με την συνήθη διαδικασία μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία.

 
Στην παράδοση των δόσεων παρούσα ήταν και αξιωματούχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ, ο ε/κ επικεφαλής της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, αναμένεται η επιβεβαίωση από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας κι άλλης ποσότητας, μεγαλύτερης, που θα δοθεί στους Τ/κ το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE