Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Παραδόθηκαν το πρωί 5.000 δόσεις AstraZeneca στην τ/κ πλευρά

Στις 8.30 το πρωί το άσπρο φορτηγό του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας πέρασε από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και παρέδωσε στους Τ/κ 5.000 δόσεις AstraZeneca, με την συνήθη διαδικασία μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία.

 
Στην παράδοση των δόσεων παρούσα ήταν και αξιωματούχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ, ο ε/κ επικεφαλής της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, αναμένεται η επιβεβαίωση από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας κι άλλης ποσότητας, μεγαλύτερης, που θα δοθεί στους Τ/κ το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.