Ενώπιον δικαστηρίου τρία πρόσωπα για πρόκληση ανησυχίας και ζημιών στο γραφείο ΥΚΕ Πολεμιδιών

Ενώπιον δικαστηρίου τρία πρόσωπα για πρόκληση ανησυχίας και ζημιών στο γραφείο ΥΚΕ Πολεμιδιών

Με κατηγορίες για πρόκληση ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς οδηγούνται αύριο στο δικαστήριο τρεις αιτητές ασύλου, οι οποίοι συνελήφθηκαν το πρωί στο Γραφείο Υπηρεσιών Κοινωνικών Υπηρεσιών στα Πολεμίδια, όταν ένας εξ αυτών προκάλεσε ζημιές και απείλησε λειτουργούς.

 
Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί, όταν 23χρονος αλλοδαπός έφτασε στο χώρο ζητώντας να εισέλθει στα γραφεία και απαιτώντας να του δοθεί σε μετρητά το βοήθημα που λαμβάνει από το κράτος.
 
Αφού έσπασε με κλωτσιά το τζάμι της εισόδου και έχοντας ο ίδιος τραυματιστεί, προχώρησε στον 2ο όροφο όπου άρχισε να προκαλεί ζημιές στη δεύτερη είσοδο, πετυχαίνοντας είσοδο στα γραφεία, ενώ οι λειτουργοί του γραφείου έτρεξαν έντρομοι στο μπαλκόνι.
 
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Αστυνομίας, που συνέβαλε τον 23χρονο, καθώς και δυο ακόμη αλλοδαπούς, 25 και 36 χρόνων, που άρχισαν επίσης να προκαλούν ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.