Σοβαρό τροχαίο στην Επαρχία Πάφου - Τρία πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο στην Επαρχία Πάφου - Τρία πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 13:15 το μεσημέρι, στον δρόμο Γιόλου - Πόλη Χρυσοχούς, όχημα που οδηγούσε 55χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση στο οποίο επέβαινε ανδρόγυνο ηλικίας 76 και 77 ετών.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών ατόμων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE