Διανομή 80 εκ. δόσεων εμβολίων σε χώρες όλου του κόσμου θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ

Διανομή 80 εκ. δόσεων εμβολίων σε χώρες όλου του κόσμου θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε χθες Τετάρτη ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει πιθανόν αυτή την εβδομάδα το σχέδιο της Ουάσινγκτον για τη διανομή 80 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κατά της COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο.


"Θέλω να ξέρετε ότι εντός ημερών (...), πιθανόν ήδη αύριο (σ.σ. σήμερα Πέμπτη), ο πρόεδρος θα ανακοινώσει πιο λεπτομερειακά το σχέδιο που έχει καταρτίσει για να μοιραστούν 80 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο", ανέφερε ο κ. Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Σαν Χοσέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE