ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού αυτή την ώρα έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της Γερμασόγειας με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στην δεξιά πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Ασθενοφόρο παρέλαβε ένα πρόσωπο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Τροχαίας Λεμεσού για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE