Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα βατραχανθρώπων του Λιμενικού

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι, αφού ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε πλωτό του λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, ενώ τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.