Πύλη Εμβολιασμού: Άνοιξε σήμερα (2/6) για τις ηλικίες 33-35

Πύλη Εμβολιασμού: Άνοιξε σήμερα (2/6) για τις ηλικίες 33-35

Ανοίγει εκ νέου σήμερα (2/6) η Πύλη Εμβολιασμού, για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό από πολίτες 33 – 35 ετών.

Συγκεκριμένα, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει από τις 07:30 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, στις 17:30.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει ξανά την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, στις 07:30 για τους πολίτες 30 -32 ετών και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Σάββατο, 5 Ιουνίου, στις 17:30.

Παραλαβή ποσοτήτων εμβολίων

Σχετικά με την παραλαβή εμβολίων, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι εντός Ιουνίου, αναμένεται να παραληφθούν συνολικά 350.000 δόσεις από τα τέσσερα αδειδοτημένα εμβόλια.


Συγκεκριμένα, θα παραληφθούν 201.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BioNTech, 24.000 δόσεις του εμβολίου της Moderna, 90.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και 20.000 εμβόλια της Johnson&Johnson.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE