Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Μαύρη μέρα για την κοινότητα των Τουρκοκυπρίων αφού σε λιγότερο από 24 ώρες θρηνούν τρία θύματα και μάλιστα με τραγικό τρόπο, αφού στις δυο από τις τρεις περιπτώσεις ο θάνατος ήταν ακαριαίος

Τραγική κατάληξη είχαν τρία ατυχήματα που σημειώθηκαν χθες στα κατεχόμενα και τα οποία αναδεικνύει σε δημοσιεύματα του ο Τουρκοκυπριακός τύπος.

Σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία τραγικά περιστατικά/ ατυχήματα, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ένας 18χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το δέκατο όροφο πολυκατοικίας, ένας 59χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και ένας 52χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 4 μέτρων κατά την ώρα εργασίας σε κτίριο υπό ανέγερση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE