Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Μαύρη μέρα για την κοινότητα των Τουρκοκυπρίων αφού σε λιγότερο από 24 ώρες θρηνούν τρία θύματα και μάλιστα με τραγικό τρόπο, αφού στις δυο από τις τρεις περιπτώσεις ο θάνατος ήταν ακαριαίος

Τραγική κατάληξη είχαν τρία ατυχήματα που σημειώθηκαν χθες στα κατεχόμενα και τα οποία αναδεικνύει σε δημοσιεύματα του ο Τουρκοκυπριακός τύπος.

Σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία τραγικά περιστατικά/ ατυχήματα, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ένας 18χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το δέκατο όροφο πολυκατοικίας, ένας 59χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και ένας 52χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 4 μέτρων κατά την ώρα εργασίας σε κτίριο υπό ανέγερση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE