Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Μαύρη μέρα για την κοινότητα των Τουρκοκυπρίων αφού σε λιγότερο από 24 ώρες θρηνούν τρία θύματα και μάλιστα με τραγικό τρόπο, αφού στις δυο από τις τρεις περιπτώσεις ο θάνατος ήταν ακαριαίος

Τραγική κατάληξη είχαν τρία ατυχήματα που σημειώθηκαν χθες στα κατεχόμενα και τα οποία αναδεικνύει σε δημοσιεύματα του ο Τουρκοκυπριακός τύπος.

Σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία τραγικά περιστατικά/ ατυχήματα, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ένας 18χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το δέκατο όροφο πολυκατοικίας, ένας 59χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και ένας 52χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 4 μέτρων κατά την ώρα εργασίας σε κτίριο υπό ανέγερση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.