Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Έπεσε κατάρα στα κατεχόμενα; Τρία τραγικά περιστατικά και τρεις θάνατοι σε μια μέρα

Μαύρη μέρα για την κοινότητα των Τουρκοκυπρίων αφού σε λιγότερο από 24 ώρες θρηνούν τρία θύματα και μάλιστα με τραγικό τρόπο, αφού στις δυο από τις τρεις περιπτώσεις ο θάνατος ήταν ακαριαίος

Τραγική κατάληξη είχαν τρία ατυχήματα που σημειώθηκαν χθες στα κατεχόμενα και τα οποία αναδεικνύει σε δημοσιεύματα του ο Τουρκοκυπριακός τύπος.

Σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία τραγικά περιστατικά/ ατυχήματα, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ένας 18χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το δέκατο όροφο πολυκατοικίας, ένας 59χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και ένας 52χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 4 μέτρων κατά την ώρα εργασίας σε κτίριο υπό ανέγερση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE