Έδειξαν την ανθρωπιά τους οι Παραλιμνίτες - Η τεράστια ανταπόκριση έβγαλε νοκ ουτ τις παραγγελίες για στήριξη

Έδειξαν την ανθρωπιά τους οι Παραλιμνίτες - Η τεράστια ανταπόκριση έβγαλε νοκ ουτ τις παραγγελίες για στήριξη

Μπορεί η Κύπρος μας να πέρασε ένα περίεργο χρόνο, όμως οι άνθρωποι της παραμένουν το ίδιο ανθρώπινοι όταν πρόκειται να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο τους.

Ο κόσμος της Επαρχίας Αμμοχώστου για ακόμα μια φορά απόδειξε το φιλανθρωπικό του φιλότιμο. Μια εκδήλωση για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντικής Προσφοράς , ΚΕΠΑ 'Αγιος Χριστόφορος,  προκάλεσε τεράστια ανταπόκριση με αποτέλεσμα να προβούν σε ανακοίνωση οτι: δεν μπορεί να δεχτεί άλλες παραγγελίες φαγητού για την σημερινή του εκστρατεία.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον κόσμο να παραγγείλει φαγητό (δείπνο) για το βράδυ της Τρίτης από την ταβέρνα Καμασιάς, καθώς τα καθαρά έσοδα θα δίνονταν στο ΚΕΠΑ για ενίσχυση της προσπάθειας του. 

Η ανταπόκρση του κόσμου ήταν τεράστια και όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

 

Η ανακοίνωση των προηγούμενων ημερών:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE