Νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου MSC LATOUROS INVESTMENTS LTD

Νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου MSC LATOUROS INVESTMENTS LTD

Με νέα στελέχη ενισχύεται ο Όμιλος MSC LATOUROS INVESTMENTS LTD. Στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, εκτός από τον Αντώνη Αντωνίου Λατούρο, συμμετέχουν οι Χρίστος Ζαπίτης, Κυρικάκος Κωνσταντίνου και Μαρία Αντωνίου Λατούρος.

Ο Χρίστος Ζαπίτης, με πολυετή εμπειρία, είναι απόφοιτος του Imperial College Λονδίνου, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και Fellow Chartered Accountant - England and Wales.

Ο Κυριάκος Κωνσταντίνου, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Έργων Κατασκευής, έχει την ευθύνη ελέγχου ποιότητας των τελικών προϊόντων του Ομίλου.

Η Μαρία Αντωνίου Λατούρου εκπροσωπεί τη νέα γενιά της οικογένειας. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ, πτυχιούχος Industrial and Business Engineering του Oregon State University, με μεταπτυχιακό στο Business Management του CASS Business School.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται με άμεση ή έμμεση συμμετοχή στις εταιρείες:
­ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΑΤΟΥΡΟΣ ΛΤΔ
­ ΕΛΜΕΝΙ (ΛΑΤΟΜΕΙΑ) ΛΤΔ
­ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΩΝ ΛΤΔ
­ LATOUROS GYPSUM LTD
­ VELTIA LABS CYPRUS LTD
- RECYCLING POINT - LATOUROS & XENIS BROS LTD

Αποστολή του Ομίλου είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με γνώμονα
την αειφόρο ανάπτυξη στους βασικούς πυλώνες της οικονομικής αξίας, της περιβαλλοντικής
και κοινωνικής αξίας, πάντα στο πλαίσιο άσκησης πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE