Τραγωδία στη Σωτήρα: Λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και δεν συνήλθε ποτέ 53χρονος

Τραγωδία στη Σωτήρα: Λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και δεν συνήλθε ποτέ 53χρονος

Πάγωσαν συγγενείς 53χρονου από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, όταν ο άτυχος άντρας γύρω στις 10 χθες βράδυ έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Δυστυχώς το δράμα ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα όταν τους ενημέρωσαν ότι ο οικείος τους έφυγε από τη ζωή

'Ανδρας 53 χρόνων από τη Σωτήρα έχασε τη ζωή του ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη χθες βράδυ, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών για ανάνηψη, υπέκυψε στο μοιραίο γύρω στις 23.30.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία οι συγγενείς του, ο 53χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υπέρτασης, για την οποία λάμβανε καθημερινά φαρμακευτική αγωγή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 53χρονου θα διακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Σε έναν ακόμη κύκλο επαφών χωρίς απτό αποτέλεσμα κινείται το Κυπριακό, με τις συναντήσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, να επιβεβαιώνουν ότι ο διάλογος συνεχίζεται, αλλά το αδιέξοδο παραμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE