Χειροπέδες σε γυναίκα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Χειροπέδες σε γυναίκα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΑΜ Πάφου συνέλαβαν γυναίκα στο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα υπέβαλε αίτημα ασύλου στις 6.3.19 το οποίο απορρίφθηκε στις 20.1.21. Της επιδόθηκε η απορριπτική επιστολή στις 28.1.21 και δεν υπέβαλε οποιαδήποτε προσφυγή μετά την προθεσμία των 30 ημερών από την ημερομηνία της επίδοσης και έκτοτε διαμένει παράνομα στην Δημοκρατία.

Μετά την σύλληψη της μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια της ΑΔΕ Πάφου, όπου και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης καταβάλλονται προσπάθειες για έκδοση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης της. 

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE