Στην Αθήνα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη και Δένδια

Στην Αθήνα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συναντήσεις με Μητσοτάκη και Δένδια

Αρχίζει σήμερα το επίσημο σκέλος της επίσκεψης του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.


Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10:15, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια σε σχήμα περιορισμένης σύνθεσης ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.

Οι δηλώσεις στον Τύπο αναμένεται να λάβουν χώρα γύρω στις 13.15.

Σημειώνεται ότι χθες, με ανακοίνωσή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αντέδρασε στις αναφορές Τσαβούσογλου περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη χαρακτηρίζοντάς τις «διαστρέβλωση της πραγματικότητας» και καλώντας την Τουρκία να σεβαστεί τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE