Βουλευτικές Εκλογές 2021: Οι νικητές και οι χαμένοι μετά τα τελικά αποτελέσματα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Βουλευτικές Εκλογές 2021: Οι νικητές και οι χαμένοι μετά τα τελικά αποτελέσματα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Πρωτιά στον Δημοκρατικό Συναγερμό έδωσαν οι Κύπριοι Πολίτες στις Βουλευτικές Εκλογές της Κυριακής (30/05), αφήνοντας δεύτερο με διαφορά το ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο ΔΗΣΥ εξασφαλίζει 17 έδρες στην Βουλή και το ΑΚΕΛ 17, ενώ το ΔΗΚΟ παραμένει με τις 9 του έδρες.  Το ΕΛΑΜ και η ΕΔΕΚ εξασφάλισαν από  4 έδρες.

Η ΔΗΠΑ κέρδισε 4 έδρες, ενώ οι Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών εξασφάλισαν 4 έδρες.

Από τα τελικά αποτελέσματα προκύπτει πως ο ΔΗΣΥ με ποσοστό 27.77%, κέρδισε την 1η θέση και το ΑΚΕΛ με 22.34 την Δεύτερη. Το ΔΗΚΟ εξασφάλισε ποσοστό της τάξεως του 11,29% και το ΕΛΑΜ 6,78%, ακολουθεί η ΕΔΕΚ με 6,72% και η ΔΗΠΑ με 6,10%.

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE