Στυγνή παραδοχή από Άντρο μετά τις Βουλευτικές - «Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν»

Στυγνή παραδοχή από Άντρο μετά τις Βουλευτικές - «Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν»

Σκληρή αυτοκριτική έκανε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μετά την απογοήτευση που επικρατεί στο κόμμα για τα μειωμένα ποσοστά στις Βουλευτικές Εκλογές.

Σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων επικαλέστηκε το συνέδριο του ΑΚΕΛ, το οποίο θα λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνη. 

«Απευθύνομαι σε εκείνους που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Η απογοήτευσή τους εκφράστηκε με μεγάλη αποχή. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που αναμέναμε. Θα το μελετήσουμε αλλά θα πούμε από τώρα ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε. Μας ανησυχεί το αδιέξοδο στο Κυπριακό, η διαφθορά και η αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθούνται. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών. Να υπηρετούμε με προσήλωση τον στόχο. Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν», ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE