Στυγνή παραδοχή από Άντρο μετά τις Βουλευτικές - «Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν»

Στυγνή παραδοχή από Άντρο μετά τις Βουλευτικές - «Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν»

Σκληρή αυτοκριτική έκανε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μετά την απογοήτευση που επικρατεί στο κόμμα για τα μειωμένα ποσοστά στις Βουλευτικές Εκλογές.

Σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων επικαλέστηκε το συνέδριο του ΑΚΕΛ, το οποίο θα λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνη. 

«Απευθύνομαι σε εκείνους που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Η απογοήτευσή τους εκφράστηκε με μεγάλη αποχή. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που αναμέναμε. Θα το μελετήσουμε αλλά θα πούμε από τώρα ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε. Μας ανησυχεί το αδιέξοδο στο Κυπριακό, η διαφθορά και η αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθούνται. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών. Να υπηρετούμε με προσήλωση τον στόχο. Θα αναλάβω τις ευθύνες που αναλογούν», ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE