Καιρός: Τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Χωρίς εκπλήξεις θα κυλήσει όπως φαίνεται το τριήμερο μέχρι και τη Δευτέρα, αφού ο καιρός «λογικεύτηκε», οδεύοντας σε λίγες μέρες και επίσημα στο καλοκαίρι

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό, νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να παρατηρηθεί χαµηλή νέφωση ή και τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, ιδιαίτερα αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE