Το «Όχι» του Κίρζη για Μερκή και τι λέει ο κόσμος…

Το «Όχι» του Κίρζη για Μερκή και τι λέει ο κόσμος…

Έλαβε έκταση και γίνεται συζήτηση από χθές, για την άρνηση της διοίκησης του Απόλλωνα να τιμήσει τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Μερκή, στο αποχαιρετιστήριο του ματς την Παρασκευή το βράδυ μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ερμή.

Στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, όπως και στις πλατιές μάζες των υποστηρικτών της ομάδας, κυριαρχεί η άποψη, ότι σωστά ο επίσημος Απόλλωνας δεν συμμετείχε στην τιμητική βραδιά του Μερκή, αν και ήταν εμβληματικός αρχηγός της ομάδας για πολλά χρόνια.

Στέκονται στο ότι δεν έφυγε με τον σωστό τρόπο τον Γενάρη του 2016, παράλληλα φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο και μια λανθασμένη κίνηση που έκανε πριν ένα-δυο χρόνια ο πρώην διεθνής άσος.

Όταν έγραψε κάποια υποτιμητικά σχόλια εναντίον του πρώην προέδρου Ντίμη Κίρζη (σε συνομιλία με «ακόλουθο» του στα Κοινωνικά Δίκτυα), μη σεβόμενος ότι έφαγε ψωμί για πολλά χρόνια από τον σύλλογο.

Όπως και για το ότι είναι ο πατέρας του Νίκου Κίρζη, με τον οποίο τους συνέδεε στενή φιλία για πολλά χρόνια, πριν «σκίσουν τα δεφτέρια» τους τον Χειμώνα του 2016.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE