Έτσι ψηφίζουν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού – Η κάλπη στην είσοδο του σπιτιού τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτσι ψηφίζουν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού – Η κάλπη στην είσοδο του σπιτιού τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία δημιουργείται το πλάνο κινητής κάλπης, έτσι ώστε να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Αρμόδιοι σε συνοδεία της Αστυνομίας μεταφέρουν τις κάλπες στα σπίτια των πολιτών, όπου αφήνουν την κάλπη στην είσοδο του σπιτιού μαζί με αντισηπτικό γάντια και μάσκα.

Στην συνέχεια ο πολίτης ψηφίζει και η διαδικασία ολοκληρώνεται για να μεταβούν στο επόμενο σπίτι.

Σημειώνουμε ότι συνολικά 91 πολίτες οι οποίοι είναι θετικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν υποβάλει το ενδιαφέρον τους για να ψηφίσουν.

Οι εγγραφέντες στον ειδικό εκλογικό κατάλογο κατανέμονται σε επίπεδο Επαρχίας, αναλύονται ως ακολούθως:

Λευκωσία: 32

Λεμεσός: 13

Λάρνακα: 15

Αμμόχωστος: 22

Πάφος: 9

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των δηλώσεων, καθώς και τη γεωγραφική διασπορά τους, θα λειτουργήσουν δέκα ειδικά κινητά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα, τέσσερα στην Επαρχία Λευκωσίας, δύο στην Επαρχία Λεμεσού, και από ένα στις Επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE