Τον έκανε να κλάψει: Είχε λευχαιμία και καρκίνο - Ζήτησε και δεν έλαβε βοήθεια από 48 Βουλευτές και μόνο ο Φανιέρος απάντησε

Τον έκανε να κλάψει: Είχε λευχαιμία και καρκίνο - Ζήτησε και δεν έλαβε βοήθεια από 48 Βουλευτές και μόνο ο Φανιέρος απάντησε

Ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει και δημόσια για όλα όσα έκανε για εκείνη και τα παιδιά της. Γυναίκα, η οποία βγήκε στο τηλέφωνο της εκπομπής «Για Σένα», εξήγησε πως ο Αντώνης Φανιέρος της έσωσε τη ζωή.

Έπασχε από καρκίνο, λευχαιμία και νευρική ανορεξία.

Όταν οι γιατροί στην Κύπρο της δήλωσαν ότι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, χρειάστηκε χρήματα για να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπείες.

Η κυρία Χρυστάλλα από τη Λεμεσό, αποφάσισε να αποστείλει 48 συνολικά επιστολές σε Βουλευτές ζητώντας τους από 20 ευρώ για βοήθεια, αλλά κανένας όπως υποστηρίζει δεν ανταποκρίθηκε.

Ο Αντώνης Φανιέρος όμως, εμφανίστηκε σαν απομηχανής Θεός και ανέλαβε όλα τα ιατρικά της έξοδα, ενώ φρόντισε να πληρώσει τα έξοδα και για τις σπουδές των παιδιών της.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι, ήταν και θα είναι δίπλα μου και αυτά που σας λέει είναι όλα αλήθεια. Ο κύριος Φανιέρος είναι για αγάπη και δεν είναι για τη Λάρνακα αλλά για ολόκληρη την Κύπρο», δήλωσε χαρακτηριστικά η τηλεθεάτρια, και καταλήγοντας διερωτήθηκε ποιος άλλος άνθρωπος που έχει την ίδια οικονομική ευχέρεια με τον Αντώνη Φανιέρο, βοηθάει τους φτωχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE