Ιταλία: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 5χρονου Εϊτάν, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας του τελεφερίκ

Ιταλία: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 5χρονου Εϊτάν, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας του τελεφερίκ

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από το πολύνεκρο δυστύχημα με το τελεφερίκ στην Ιταλία. Μοναδικός διασωθείς είναι ο 5χρονος Εϊτάν, ο οποίος ξύπνησε από το κώμα και αναζητεί τους δικούς του που όμως, είναι νεκροί…


Ο μικρός Ισραηλινός σώθηκε ως εκ θαύματος από την τραγωδία του τελεφερίκ στις ιταλικές Άλπεις την Κυριακή (23.05.2021).

 

Πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς; Σοκαριστικά είναι τα πρώτα λόγια του Εϊτάν, ο οποίος συνήλθε από το κώμα στο νοσοκομείο του Τορίνο και δεν γνωρίζει πως έχασε τους γονείς του.

Επίσης, σκοτώθηκαν ο μικρότερος αδελφός του 5χρονου και οι παππούδες του στην καταστροφή όπου βρήκαν τραγικό θάνατο συνολικά 14 άνθρωποι, αναφέρει η Daily Mail.

Ο 5χρονος ξύπνησε μπερδεμένος στο νοσοκομείο στο Τορίνο της Ιταλίας και ρώτησε τη θεία του, που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι του, πού είναι οι γονείς του!

Το γενναίο αγόρι παραμένει στην εντατική, αλλά τώρα αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία.

Ιταλία: Το δράμα του Εϊτάν
Στο δυστύχημα της 23ης Μαΐου ανάμεσα στους 14 νεκρούς σκοτώθηκαν η 26χρονη μητέρα του Εϊτάν, ο 30χρονος πατέρας του, ο μόλις 2 ετών αδελφός του, Tom, ο 81χρονος παππούς του και η 71 ετών γιαγιά του, συνολικά πέντε από την ίδια οικογένεια.

Άγνωστοι άνθρωποι, μαζί και ένας από τους διασώστες, έχουν αφήσει δώρα για τον Εϊτάν, ενώ τρεις οικογένειες έχουν, επίσης, προσφερθεί να τον υιοθετήσουν μετά την τραγωδία.

Την ίδια ώρα, ο 56χρονος Luigi Nerini, ιδιοκτήτης της εταιρείας τελεφερίκ, αντιμετωπίζει 30 χρόνια φυλάκισης για το δυστύχημα που έβαψε κόκκινες τις πλαγιές των ιταλικών Άλπεων.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE