Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Για Σένα», ο Αντώνης Φανιέρος απαντούσε σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Ένας από αυτούς ρώτησε τον καλεσμένο εάν θα προχωρούσε σε αγορά της Ομόνοιας.

Υπό ένα όρο θα δεχόταν να αναλάβει την προεδρίας της Ομόνοιας Λευκωσίας ο ΑντώνηςΦανιέρος.

Απαντώντας σε τηλεθεατή, ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε η αγορά της ομάδας, εάν και εφόσον σταματούσαν οι κομματικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

«Η μάππα εν μάππα, δεν θέλω να έχω κόμματα που πάνω μου», δήλωσε ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE