Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Για Σένα», ο Αντώνης Φανιέρος απαντούσε σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Ένας από αυτούς ρώτησε τον καλεσμένο εάν θα προχωρούσε σε αγορά της Ομόνοιας.

Υπό ένα όρο θα δεχόταν να αναλάβει την προεδρίας της Ομόνοιας Λευκωσίας ο ΑντώνηςΦανιέρος.

Απαντώντας σε τηλεθεατή, ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε η αγορά της ομάδας, εάν και εφόσον σταματούσαν οι κομματικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

«Η μάππα εν μάππα, δεν θέλω να έχω κόμματα που πάνω μου», δήλωσε ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE