Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Θα αγόραζε την Ομόνοια λέει ο Φανιέρος υπό αυτή την μοναδική προϋπόθεση (Βίντεο)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Για Σένα», ο Αντώνης Φανιέρος απαντούσε σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Ένας από αυτούς ρώτησε τον καλεσμένο εάν θα προχωρούσε σε αγορά της Ομόνοιας.

Υπό ένα όρο θα δεχόταν να αναλάβει την προεδρίας της Ομόνοιας Λευκωσίας ο ΑντώνηςΦανιέρος.

Απαντώντας σε τηλεθεατή, ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε η αγορά της ομάδας, εάν και εφόσον σταματούσαν οι κομματικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

«Η μάππα εν μάππα, δεν θέλω να έχω κόμματα που πάνω μου», δήλωσε ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE