Δεν έχει υπόθεση! Δείτε την πρώτη πρόβα της τάχα φαβορί Σουηδίας – Σε λίγο «δοκιμάζεται» η Κύπρος (VIDEO)

Δεν έχει υπόθεση! Δείτε την πρώτη πρόβα της τάχα φαβορί Σουηδίας – Σε λίγο «δοκιμάζεται» η Κύπρος (VIDEO)

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η Eurovision απαιτεί θέαμα. Show. Ομολογουμένως αυτό το βλέπουμε στη φετινή συμμετοχή της Σουηδίας, η οποία φιγουράρει ως το πρώτο φαβορί για την πρωτιά.

Το κομμάτι όμως, κατά τη γνώμη μας στερείται δυναμικής αλλά και κορύφωσης, ενώ σε τίποτα δεν μας θυμίζει την εμφάνιση της Loreen και το Euphoria, που μπορεί να κέρδισε το διαγωνισμό πριν δύο ολόκληρα χρόνια, αλλά ακόμη παίζει σε ραδιόφωνα και clubs.

Όπως διαβάζουμε στο ogaegreece, σήμερα έγινε η πρώτη πρόβα για το φαβορί των στοιχημάτων φέτος τη Σουηδία που εκπροσωπείται από το και το τραγούδι Heroes.

Η εμφάνισή του Mans Zemerlow είναι παρόμοια με αυτήν του Melodifestivalen (σουηδικός τελικός) κάτι που το συνηθίζουν οι Σουηδοί άλλωστε!

 Έτσι, εμφανίζεται μαζί με το γράφημα – ανθρωπάκι επί σκηνής, ντυμένος με μπλουζάκι και δερμάτινο παντελόνι, ενώ το χρώμα που επικρατεί σε όλο το χώρο είναι το κόκκινο που το απλώνουν διάφορα εφέ με λέιζερ,

Μια οθόνη στο πίσω μέρος απεικονίζει το σκιαγραφημένο πρόσωπο του Mans. Φωνητικά είναι πολύ σταθερός και σε γενικές γραμμές καλός σε αυτήν την 1η του πρόβα, με το τραγούδι Heroes.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE