ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο σημείο σημειώθηκε τροχαία σύγκρουση από την οποία έχουν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές. Χρειάστηκε μάλιστα να κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ωστόσο η αποκατάσταση της έγινε εγκαίρως. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία γράφει: Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο (Περιοχή Πολεμιδιών), έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE