Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ φωτογραφίζονται 21 χρόνια μετά

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ φωτογραφίζονται 21 χρόνια μετά

To “Κωνσταντίνου και Ελένης” είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το κωμικό σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά παίζεται μέχρι σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και οι ατάκες των ηρώων έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του “Κωνσταντίνου και Ελένης” βρίσκονταν η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας, οι οποίο υποδύονταν την Πέγκυ και τον Μάνθο που είχαν σχέση.

 Οι δύο τους είχαν άριστη συνεργασία τότε και έχουν κρατήσει επαφές μέχρι τώρα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Κούκουρα από μια συνάντησή τους.

«Ξανά μαζί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Λεκάκη.

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί την Μαρία Λεκάκη και τον Βασίλη Κούκουρα να ποζάρουν μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE