Νέα αύξηση σε ημερήσια περιστατικά κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Νέα αύξηση σε ημερήσια περιστατικά κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Aκόμα μία αύξηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκε την Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο στον αριθμό των ημερήσιων περιστατικών, με 3.542.

Οι θάνατοι που επιβεβαιώθηκαν κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με των προηγούμενων ημερών, δηλαδή στους δέκα.

Ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες αύξησης, μειώθηκαν σε 916 οι νοσηλευόμενοι φορείς του ιού.

Την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν κάνει 38,6 εκ. ενήλικοι κάτοικοι, δηλαδή το 73,3% αυτών και τη δεύτερη δόση λίγο πάνω από 24 εκ. πολίτες, το 45,6% των ενηλίκων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE