Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Το αεροσκάφος παρουσίασε δυσλειτουργία λόγω διαρροής καυσίμου πάνω από τη Βοσνία

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στη 1 το μεσημέρι με προορισμό της Βρυξέλλες.

Περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο αεροδρόμιο Nicola Tesla του Βελιγραδίου.


Δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας μεταξύ των επιβατών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE