Η Επίτροπος Νομοθεσίας απέστειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο την 62η τριμηνιαία έκθεσή της

Η Επίτροπος Νομοθεσίας απέστειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο την 62η τριμηνιαία έκθεσή της

Η Επίτροπος Νομοθεσίας έχει αποστείλει προς το Υπουργικό Συμβούλιο την εξηκοστή δεύτερη (62η) τριμηνιαία Έκθεσή της, σύμφωνα με την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου με αρ. 62.282, ημερομηνίας 29.6.2005.

Η Έκθεση συνιστά ενοποιημένη λεπτομερή κατάσταση των επισημάνσεων της Επιτρόπου για τις υποχρεώσεις, τις γενικές αρμοδιότητες και τις ενέργειες που απορρέουν από νομοθετήματα και αφορούν διάφορα όργανα της Εκτελεστικής Εξουσίας (Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργούς, κ.λ.π,) για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2021.

Στην Έκθεση, παρουσιάζεται επιπρόσθετα κατάσταση του συνόλου των εκκρεμοτήτων από την έναρξη της υπό αναφορά αρμοδιότητας της Επιτρόπου Νομοθεσίας, δηλαδή από την 1.9.2005.

Η Έκθεση έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας, στον πυλώνα «Νομοθεσία/Επισημάνσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE