Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται με τρία μαθήματα οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις με τη διεξαγωγή της εξέτασης στο μάθημα των Ισπανικών, στις Εικαστικές Εφαρμογές και στα Γερμανικά.

Αύριο Παρασκευή, δεν υπάρχει οποιοδήποτε προγραμματισμένο εξεταζόμενο μάθημα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, ενώ το Σάββατο, 29 Μαΐου, είναι προγραμματισμένο το μάθημα της Λογιστικής .
 
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας , το Σάββατο, το μάθημα της Λογιστικής ο αριθμός υποψηφίων ανέρχεται στους 1.441 .
 
Στο μεταξύ, όπως δήλωσε την Τετάρτη στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης, όλα κυλούν ομαλά με τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων, προσθέτοντας, ερωτηθείς σχετικά, ότι είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση με τα κρούσματα και τις επαφές.

 Σε ερώτηση πώς προχωρεί η διαδικασία των Παγκύπριων Εξετάσεων, ο κ. Χανδριώτης είπε ότι «προχωρούμε κανονικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE